VITADEES
Bewegen voor meer energie in je leven!

Welkom bij beweging- en vitaliteitscentrum 

VITADEES 

 

Wilt u meer energie in uw leven?

Kom dan langs bij beweging- en vitaliteitscentrum VITADEES.

Wij staan voor een vitale training in een gemoedelijke sfeer waar persoonlijke aandacht en begeleiding voorop staan. U zult zich snel thuis voelen bij VitaDees.

VITADEES staat voor: 

- Effectieve bewegingsprogramma's in een kleine groep 

- Persoonlijke aandacht

- Bewustwording en focus

- Sterke buik- en rugspieren

- Ademhaling- en ontspanningsoefeningen

- Betere lichaamshouding

- Balans en souplesse

- Professionaliteit en exclusiviteit


Wilt u meer energie ervaren, strakker en slanker worden, uw conditie vergroten of beter leren te ontspannen? VitaDees helpt u om uw doelen te bereiken en staat voor professionaliteit en een persoonlijke benadering. We werken met een kleine groep mensen in een mooie, luxe ruimte. De binnen lucht wordt gefilterd, waardoor we schone lucht inademen. De verschillende oefeningen die aan bod komen, maken u lichamelijk, maar ook mentaal sterker.

 

U als individu bent belangrijk en VITADEES wil graag bijdragen aan uw levensgeluk!


 

 Ervaringen van leden:

"Sinds ruim twee jaar ga ik elke week met veel plezier naar VitaDees. De wekelijkse combinatie van yoga en fitness maakt mijn spieren sterker en soepeler, waardoor mijn knieklachten sterk afgenomen zijn. Ook winst: ik ben nu elke dag bezig met de juiste sta-, loop- en zithoudingen." (Emie)

"Veel aandacht voor de mens, kleine groepen, werken aan je energie. Ik ben zo blij dat deze lessen mijn lichaam goed doen. Je voelt echt dat het werkt, heerlijk!" (Remke) 

"Ontspannen inspannen noem ik het. Desiree legt heel rustig en duidelijk de oefeningen uit. Ze heeft aandacht voor ieder individu. En als ik me niet zo lekker voel of moe ben, ga ik juist naar de les, omdat ik me daarna veel beter voel." (Chloé)