VITADEES
Bewegen voor meer energie in je leven!
Ik ben Desiree Lindermann en heb inmiddels al ruim 25 jaar ervaring in de fitness- en healthbranche als gediplomeerd instructrice, lesdocente en mentalcoach.

Door mijn jarenlange ervaring in verschillende sportdisciplines, het intensieve contact met mensen en een heleboel vragen van mijn cliënten over gezondheid, inspanning en voeding heb ik een uniek concept ontwikkeld die deze vraagstukken combineert.

Een trainingsprogramma met een verfrissende kijk op elementen uit de Fitness, BBB, Bodymind en Yoga. 
Een programma met aandacht voor u als individu! Dit concept is een echte investering in uw gezondheid en welzijn. Het geeft u nieuwe levenskracht, positieve energie en een "for ever young" gevoel.

Door de drukte van alle dag is het fijn om een moment voor uzelf te plannen. En wat is er mooier dan dat u in die tijd voor uzelf meer energie op doet en u zich een stuk beter gaat voelen? U krijgt nieuwe levenslust en een positieve kijk op de dingen van alle dag!

Ik vind het prettig om met mensen te werken en om ze te laten inzien dat heel veel mogelijk is in het leven. Door een andere mindsetting, dus anders tegen zaken aankijken en voelen hoe fijn het is om te bewegen, kan uw leven een enorme positieve wending krijgen! 

Door zelf te bewegen zet u ook andere dingen in beweging, elementen waarvan u wellicht nooit had gedacht dat die mogelijk zouden zijn.


Ik verwelkom u graag in mijn beweging-en vitaliteitscentrum VITADEES!

Vita staat voor vitaliteit en Dees staat voor Desiree.


 

 


 

Neem contact op voor meer informatie!

Gebruik het onderstaande contactformulier voor al uw vragen of informatieverzoeken